SUPERFOODS : Semințe de cânepă
CANEPA-seminte-nedecorticate canepa_seminte_ambalaj

Canepa seminte nedecorticate

Pret:28.0 lei
Tara de origine: China / Statut: In stoc

Semințele de canepa sunt singurul aliment cunoscut care conține rația perfectă 1:3 între acizii grași esențiali omega 3 și omega 6, benefici pentru sistemul cardiovascular.

Cantitate: 500g | Prezentare: SEMINTE NEDECORTICATE

Pret de raft: 28.0 lei
  • Descriere
  • Recenzii

Cânepa este corelată, din punct de vedere botanic, cu soiurile medicinale ale canabisului.
Oricum, trebuie știut că semințele de cânepă nu mai conțin factori cu acțiune psihotropică, însă ele pot aduce beneficii semnificative sănătății.

Semințele de cânepă sunt singurul aliment cunoscut care conține rația perfectă 1:3 între acizii grași esențiali omega 3 și omega 6, benefici pentru sistemul cardiovascular.

Acestea conțin toți aminoacizii esențiali, ceea ce le califică drept o sursă completă de proteine, la fel ca și carnea de pui, pește sau vită.

Trei linguri de semințe de cânepă asigură 50 % din necesarul zilnic de magneziu și fosfor, 25 % din necesarul zilnic de zinc și 15 % în cazul celui de fier. Magneziul și fosforul sunt importanți pentru sănătatea oaselor, fierul susține oxigenarea organismului, iar zincul întărește sistemul imunitar.

În proporție de 92 % insolubile, fibrele din semințele de cânepă mențin sănătoasă flora intestinală, elimină constipația și curăță tractul digestiv.

Se recomandă consumul a 2-3 lingurițe de semințe de canepa pe zi, adăugate în smoothies, salate sau în alte preparate.

Acest produs nu a fost inca evaluat.
×

Log in


Notice: Undefined index: gk-newsletter-popup in /home12/cruds/public_html/home/templates/gk_quark/layouts/default.php on line 463
×