Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 839
C&S Official Blog

C&S Official Blog

Popular articles, guilt-free recipes, and medical advice.

Hummus din n─âut germinat

  • Posted by:
Image courtesy of My New Roots

Poten╚Ťeaz─â calit─â╚Ťile nutritive ale n─âutului prin germinare. Astfel, va cre╚Öte procentul de vitamine: A, B, C, E ╚Öi minerale: calciu, fier, seleniu ╚Öi zinc.

Read more

Orez din p─âst├órnac cu maz─âre ╚Öi semin╚Ťe

  • Posted by:
Image courtesy of The Full Helping

Integral, s─âlbatic, ro╚Öu, negru, din conopid─â sau p─âst├órnac. Orezul este un aliment care ne d─â de g├óndit, pentru c─â ne place s─â-l consum─âm. Nelipsit din preparatele pe baz─â de legume, el ├«nsu╚Öi poate fi ├«nlocuit cu alimente raw. ├Äncearc─â varianta din p─âst├órnac ╚Öi spune-ne cum ╚Ťi se pare.

Read more

Pache╚Ťele cu legume ╚Öi dressing din migdale picant

  • Posted by:
Image courtesy of The Glowing Fridge

Selecteaz─â crudit─â╚Ťile de sezon ╚Öi al─âtur─â-le unui dressing exploziv, ├«ntr-o combina╚Ťie pe care nu cred c─â ai mai ├«ncercat-o. Revigorante ╚Öi s─â╚Ťioase, aceste summer rolls sunt perfecte pentru a fi savurate ├«n zilele de var─â.

Read more

Sos verde-picant

  • Posted by:
Image courtesy of The Glowing Fridge

Add creaminess to that salad. Cum ar ar─âta varianta ├«mbun─ât─â╚Ťit─â a sosului guacamole? Convinge-te singur ├«ncerc├ónd aceast─â combina╚Ťie picant─â.

Read more

Smoothie energizant cu lapte de migdale

  • Posted by:
Image courtesy of Rawsome Vegan

Smoothies sunt re╚Ťetele ideale ├«n care s─â introduci superalimentele despre care ╚Ötii c─â sunt necesare pentru s─ân─âtate. Aceast─â re╚Ťet─â tip powerhouse con╚Ťine exact ce ai nevoie s─â fii mai energic, a╚Öa cum meri╚Ťi s─â te sim╚Ťi ├«n fiecare zi.

Read more

Tort cu dou─â straturi de ciocolat─â

  • Posted by:
Image courtesy of Rawsome Vegan

E timpul s─â ne schimb─âm percep╚Ťia asupra ciocolatei. Un aliment guilty-free, ├«nc─ârcat de nutrien╚Ťi esen╚Ťiali. At├ót de pre╚Ťios, ├«nc├ót boabele de cacao serveau ca ╚Öi moned─â de schimb ├«n cultura aztec─â. Un tort de ciocolat─â decadent, care promite o experien╚Ť─â ultra-tasty, raw-vegan, low-fat.

Read more

Smoothie cu ghimbir, chlorella și chimen

  • Posted by:
Image courtesy of Rawsome Vegan

Din categoria poft─â de alimente s─ân─âtoase. Te va convinge mai ├«nt├ói gustul, iar c├ónd vei ajunge la jum─âtatea paharului, ├«╚Ťi vei aminti de calit─â╚Ťile terapeutice ale ingredientelor din aceast─â re╚Ťet─â de smoothie. Recomandat pentru relaxare ╚Öi o dispozi╚Ťie perfect─â.

Read more

Intoleran╚Ťa la lactoz─â

  • Posted by:
Intoleran╚Ťa la lactoz─â

Intoleran╚Ťa la lactoz─â, cea mai frecvent─â form─â de intoleran╚Ť─â alimentar─â, este o afec╚Ťiune caracterizat─â prin incapacitatea de a digera ╚Öi absorbi lactoza, care se manifest─â clinic prin simptome gastrointestinale induse de consumul de lapte ╚Öi de deriva╚Ťi ai acestuia.

Read more

Gogoși proteice cu ciocolată și mentă

  • Posted by:
Image courtesy of Wild Blend

Noi ne-am convins c─â m├óncarea s─ân─âtoas─â poate avea un look atr─âg─âtor. Este cazul re╚Ťetei de fa╚Ť─â, ├«n care desertul se poate consuma chiar ╚Öi dup─â antrenamente, pentru c─â are ├«n compozi╚Ťie nutrien╚Ťii de care ai nevoie pentru refacere. Nu ezita s─â le ├«ncerci.

Read more
×

Log in

×

BINE AI VENIT!


15% DISCOUNT

& transport gratuit la prima ta comanda*

*Doar pentru clientii nou-inscrisi. Valabilitate oferta: 48 ore de la inscriere.
Afla mai multe despre cum lucram: Termenii si conditiile C&S