simplu, organic
sanatos

SHOP ONLINE
 

ce sunt superalimentele?

Goji, Cacao, Maca sau Spirulina sunt “bombe de sanatate”, care, in calorii putine, inmagazineaza un numar impresionant de nutrienti. Si traverseaza intreg mapamondul pentru a ajunge la tine.

In Medicina Traditionala Chineza, Ayurvedica sau Sud-Americana reprezinta echivalentul penicilinei, paracetamolului sau aspirinei din civilizatia vestica.

Comercializam doar alimente deshidratate si/sau maruntite in pudra (din frunza, fruct, radacina sau scoarta). Fara excipienti si fara adaosuri toxice. 100% NATURAL, ORGANIC, AGRO-CHEM FREE.

PURE RAW
Garantia CALITATII Comercializam exclusiv produse fara adaos de excipienti (gume, cimenti, coloranti sau amelioratori industriali) si non-GMO. CALITATE CERTIFICATA Produse ORGANICE,
de calitate PREMIUM. Comert FAIR-TRADE. Furnizori de TOP.
Markeri de calitate Proces atent de selectionare a produselor comercializate, tinand cont de standardele riguroase impuse de nisa (raw) vegan. Punga de hartie Kraft, cu autosigiliu Ambalajul etans protejeaza superalimentele de caldura si umiditate, pastrandu-le prospetimea dupa desigilare. Garantia de livrare TNT garanteaza livrarea in 24 de ore, door-to-door, earliest in the (next) morning.

De ce sa ne alegi pe noi?

“Crud si Sanatos ECO-Boutique” este primul magazin care a adus superalimentele in Romania!

Mentinem calitatea impecabila la preturi neschimbate din 2011 (ba chiar scadem periodic preturile, oferind promotii si discount-uri speciale clientilor fideli ai shop-ului).

Daca esti in cautarea unor produse ECOLOGICE, certificate ORGANIC si de calitate PREMIUM, folosite timp de 5 ani in terapie in cadrul cabinetului nostru, atunci ai nimerit bine

Click pe PLUS daca vrei sa afli care sunt atuurile noastre
Sfatul medicului Dr Olivia Langa recomanda produsele Crud si Sanatos si ofera consultanta in administrarea lor terapeutica.
×

Log in